10 de desembre 2014

Mussol de tardor

Hola famílies!
Com les tardes d’hivern sovint es fan llargues i avorrides, hem pensat en anar publicant propostes amb treballs manuals per fer amb els més petits. Ens faria molt contents que intentéssiu posar-les en pràctica a casa i ens enviéssiu fotos del resultat!
Obrirem la veda amb el nostre mussol de tardor, inspirat en una manualitat proposada per l’Anna, la nostra mestra de P4.

Necessitarem:

- Una bossa de plàstic
- Fulles, escorça i flor seca
- Cinta adhesiva
- Una grapadora
- Cartolines de colors i/o roba vella



Com ho farem:

Omplirem la bossa de plàstic amb les fulles de tardor, seguidament farem dos rotllets amb els extrems de la bossa que fixarem amb cinta adhesiva enroscada. Després retallarem les cartolines: una en forma de triangle per fer el nas i dos en forma de rodona per fer dos ulls ben grossos de mussol - és molt útil fer servir com a plantilla la base d’una tassa de cafè -. Seguit, enganxarem les cartolines amb la cinta adhesiva. I només ens quedarà retallar les potes i les ales, que finalment graparem a la bossa.

Bé, esperem que us surtin uns mussols ben lluïts i que aviat ens feu arribar les vostres fotos!
No cal dir que, si algú s’engresca a fer treballs manuals a casa i els vol compartir, ens els pot fer arribar a blogampamarinada@gmail.com

Fins aviat!  

Ja podeu veure les fotos que ens heu enviat a la galeria fotogràfica